Pochera benen
Därefter tar vi bort benen och bryner dem lätt och pocherar dem till perfektion i kanin buljongen som vi gjorde i vårt förra inlägg. Vi låter dem puttra försiktigt i cirka 30 minuter, så att smakerna smälter samman och konsistensen blir oemotståndligt.
Gör såsen
Nu är det dags att skapa såsen som kommer att lyfta den här rätten till nya höjder. Vi börjar med en bas av olivolja, där vi fräser tjocka bitar av bacon och svamp, använd valfri svamp som du tycker om. hemligheten bakom denna sås är användningen av milda, delikata färska örter som kommer att komplettera kaninens subtila smak.
Tillsätt en skvätt vitt vin och låt den reducera. Sedan lägger vi till en touch av grädde, detta kommer att förvandlar din sås till ett rikt, café latte färgat mästerverk.
För att knyta samman allt tillför vi en liten klick senap.
Sista touchen.
Till sist lägger vi de pocherade benen i såsen. Kokar upp vår tagliatelle pasta och för att riktigt fullborda detta kungligt kulinariska mästerverk kommer vi att steka upp vårt kanin kött på relativt hög temperatur, valfritt är att bryna levern och njurarna lätt. Dessa ska vara lätt rosa i mitten.
Häll av vattnet från pastan, lägg en portion av kaninköttet på en tallrik med lite av såsen. Skär levern och njurarna i tunna skivor och garnera din rätt. Salta och efter peppra efter smak.
smaklig måltid, vi hoppas att detta kungliga receptet kommer att reta dina smaklökar och göra dig sugen på mer kanin som verkligen förtjänar en plats på ditt bord.
Lägg till kommentar
Kommentarer